Boekenseries

Collectief arbeidsrecht

Deze reeks heeft het collectief arbeidsrecht als onderwerp, het geheel van rechtsregels dat betrekking heeft op de werkgevers- en werknemersorganisaties, de collectieve onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden, de overheidsinvloed op deze onderhandelingen en het collectief actierecht. Steeds vaker wordt het medezeggenschapsrecht hieraan toegevoegd.

Meer informatie

Fase-scriptieprijs

De Fase-scriptieprijs is vernoemd naar Prof. W.J.P.M. Fase - bij leven hoogleraar Sociaal Recht en Sociale Politiek Universiteit Tilburg en wordt gesponsord door Maes-Staudt advocaten te Eindhoven. De scriptie moet een onderwerp behandelen op het gebied van Sociaal Recht en Sociale Politiek en moet minimaal met een 8 gewaardeerd zijn. De afstudeerscriptie moet een wetenschappelijk en vernieuwend karakter hebben en geschikt zijn voor publicatie. 

Meer informatie

Individueel arbeidsrecht

In dit drieluik worden alle facetten van de individuele arbeidsverhouding behandeld. Veel aandacht wordt geschonken aan parlementaire stukken, literatuur en jurisprudentie. Om de toegankelijkheid te vergroten is een fijnmazige hoofdstukindeling gehanteerd. De delen zijn als leerboek te gebruiken, maar zijn ook een nuttig naslagwerk voor de praktijk.

Meer informatie

Maritiem Arbeidsverdrag

Deze serie bestaat uit vijf boeken waarin de parlementaire geschiedenis van het wetgevingsproces wordt behandeld van het op 23 februari 2006 door de Internationale Arbeidsconferentie (ILO) te Genève aangenomen Maritiem Arbeidsverdrag (IAO-Verdrag nr. 186).

Meer informatie

NTHR-reeks

NTHR staat voor het Nederlands Tijdschrift voor Handelsrecht. in de NTHR-reeks verschijnen zowel wetenschappelijke als op de praktijk gerichte delen op onder andere de volgende rechtsgebieden: verzekeringsrecht, vervoerrecht, betalingsverkeer/zekerheden, handelskoop, internationaal contracteren, IPR en handelsrecht, e-commerce, geschillenbeslechting in het handelsrecht, hulp- en tussenpersonenrecht, WTO, Europese ontwikkelingen in het handelsrecht en waardepapierenrecht.

Meer informatie

aantal per pagina

5
10
25
Alles

filters

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Contact

Uitgeverij Paris bv

Postbus 4083, 7200 BB Zutphen

Waterstraat 5, 7201 HM Zutphen

 

E-mail info@uitgeverijparis.nl

Telefoon 0575-514299

Fax 0575-514509

KvK 08101480

Contactpagina