Boekenseries

AB&V reeks

AB&V staat voor aanbestedingsrecht, bouwrecht en vastgoedrecht. Doelstelling van de AB&V-reeks is om praktische en wetenschappelijk verantwoorde titels uit te brengen met betrekking tot de genoemde rechtsgebieden en de onderlinge raakvlakken.

Meer informatie

ACIS-serie

ACIS staat voor het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies. Dit multidisciplinaire onderzoekscentrum legt zich toe op wetenschappelijk onderzoek op het terrein van verzekeringen. In de ACIS-serie verschijnen onder andere ACIS-symposiumbundels, dissertaties van ACIS-onderzoekers, oraties van ACIS-onderzoekers en andere wetenschappelijke onderzoeksresultaten op het terrein van verzekeringen. 

Meer informatie

Arbeidsomstandighedenrecht

Deze reeks heeft het arbeidsomstandighedenrecht als onderwerp. Het arbeidsomstandighedenrecht omvat in het algemeen het geheel van normen dat gericht is op het beschermen van de werknemer tegen de met het verrichten van arbeid samenhangende invloeden die zijn veiligheid en zijn gezondheid (kunnen) bedreigen.

Meer informatie

Serie Bouw- en Aanbestedingsrecht (nieuwe opzet)

In de Serie Bouw- en Aanbestedingsrecht komen het hele bouwcontractenrecht en bouwaanbestedingsrecht aan de orde. De Serie bestaat uit 24 delen. In deze 24 delen zijn meer dan 5.500 uitspraken bijeengebracht. 

 

Nieuwe opzet

Vanaf mei 2016 verschijnen de delen van de Serie volgens een nieuwe opzet. In de nieuwe opzet is de hoofdstructuur behouden, maar is een aantal onderwerpen in andere delen ondergebracht. Daarmee is de inhoud nog overzichtelijker geworden.

Meer informatie

Serie Bouw- en aanbestedingsrecht

In de Serie Bouw- en Aanbestedingsrecht komen het hele bouwcontractenrecht en bouwaanbestedingsrecht aan de orde. De Serie bestaat uit 23 delen. In deze 23 delen zijn meer dan 5.500 uitspraken bijeengebracht. 

 

Dankzij deze minutieus geordende en enorme hoeveelheid rechtspraak krijgt de beoefenaar van het bouwrecht en het aanbestedingsrecht een helder inzicht in én overzicht van de rechten en verplichtingen van partijen. Hiermee kan de gang naar rechter of arbiter wellicht voorkomen worden dan wel – als onverhoopt toch geprocedeerd moet worden – onderbouwd worden gemaakt.

Meer informatie

aantal per pagina

5
10
25
Alles

filters

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Contact

Uitgeverij Paris bv

Postbus 4083, 7200 BB Zutphen

Waterstraat 5, 7201 HM Zutphen

 

E-mail info@uitgeverijparis.nl

Telefoon 0575-514299

Fax 0575-514509

KvK 08101480

Contactpagina